Hundbuskisarnas lönsamma affärerEn gång för länge sedan skrev jag: ”En dag när jag blir riktigt stor, ska jag skriva en bok och berätta vad jag varit med om. Jag ska skriva boken så bra jag bara kan. Jag ska berätta så att alla lyssnar jättenoga. Jag vill att inga människor ska behöva vara rädda mer och mina ord ska aldrig få bli tysta. Boken ska spridas bland alla som är snälla och förstår och sen till alla dumma så att dom också förstår. Sen när allt är klart ska jag köpa en fin liten terrierhund. En sån där hund som Tintin har och som ska heta Haddock eller kanske fröken Fia eller nåt”.
Annonser

4 responses to this post.

 1. Posted by Lena on 18 december, 2012 at 13:31

  Hej Gretteheim! Det är faktiskt inte tillåtet att använda en hund i avel om det finns risk för att valparna ärver sjukdomar eller andra problem!

  Svara

  • Självklart är det ”nte tillåtet att använda en hund i avel om det finns risk för att valparna ärver sjukdomar eller andra problem”! Ändå pågår det hela tiden :(

   Svara

 2. Posted by Victoria Qvarnström on 3 juli, 2013 at 19:33

  Tycker att du ska sätta igång att få ihop den boken – för jag misstänker att du har stoffet klart, kanske en del redan nedskrivet. Jag gillar hur du skriver, det är behagligt att läsa och många kloka ord och funderingar!

  De è bara å åk – som Stenmark sa. ;-)

  Mvh Victoria Q

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s