Sagan om den kriminelle musikanten# KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL JANNE HAMMAR

BAKGRUND: Lagom till föreningen Tjuvgods ordförande Curre Cederströms födelsedag blev ”Sagan om den förlamade kåkmusikanten” Janne Hammar klar. Allt började med att Curre skickade mig sex av Jannes låtar och tillstånd att publicera dem på webben, vilket nu äntligen blivit verkställt. Ärendet är med andra ord avslutat och läggas till handlingarna!

INGRESS: För att ingen skall glömma bort äventyraren Janne Hammar, som efter en förfärlig olycka för rätt många år sedan blev förlamad och sedan dess är helt beroende av sin rullstol, vill vi på det här sättet hedra honom och hans makalösa eskapader tillsammans med den kände musikproducenten och skivbolagsdirektören Billy Butt. Vi vill ge alla möjlighet att lyssna på Janne Hammars Kåklåtar och om så önskas, lagligt ladda ner alla sex låtarna.

SLUTORD: Det är inte så mycket mer man kan göra för en kavaljer som Janne Hammar, mer än att lägga sitt strå till stacken för att han som musikant och människa inte skall falla helt i glömska. Livet har utan tvivel farit ovanligt vårdslöst fram med honom; en sak är dock utan aber glasklart: Kontokortslåten skall bli hans eftermäle, tamefan :)
Annonser

2 responses to this post.

  1. Posted by Blixt on 13 oktober, 2012 at 14:45

    Välformulerat som vanligt,och en musikskatt som måste bevaras och spridas samt all heder åt Hammar!

    Svara

    • Mig kan ingen skylla på om ingen kommer att minnas Hammar när tiden gått i stå. Jag har gjort vad jag har kunnat i de traditionella sociala kulturerna, varifrån Hammar härstammar!

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s